Tilbud!
,

Moroccanoil Color Depositing Mask, Bordeaux, 200 ml.

Original price was: 229 kr..Current price is: 172 kr..

Forny dit hår med Moroccanoil Color Depositing Mask i smuk Bordeaux-farve. Beriget med arganolie for intens farve og pleje.

Køb her

Varenummer (SKU): 8982101226952745 Kategorier: ,

Moroccanoil Color Depositing Mask i farven Bordeaux er den ultimative løsning til dig, der ønsker at opfriske og forstærke din hårfarve derhjemme på en let og skånsom måde. Den innovative formel indeholder farvepigmenter, der komplementerer og forlænger din nuværende hårfarve, samtidig med at den tilfører intens pleje og næring til håret.

Med Moroccanoil Color Depositing Mask kan du nemt friske din brune hårfarve op, da den er specielt udviklet til lysebrunt til mørkebrunt hår. Den dybe bordeauxfarve vil tilføre varme toner og give dit hår et subtilt twist, der skiller sig ud og skaber opmærksomhed.

Denne hårkur er mere end bare en farvebehandling – den er en komplet plejeoplevelse. Beriget med arganolie, sheasmør og andre næringsrige ingredienser, efterlader den dit hår silkeblødt, glansfuldt og sundt. Du vil bemærke en markant forbedring i hårets overordnede tilstand, da den styrker og beskytter hver eneste lok med en skræddersyet plejeformel.

Påfør Moroccanoil Color Depositing Mask jævnt i nyvasket, håndklædetørt hår og lad den virke i 5-7 minutter, alt efter den ønskede intensitet af farven. Skyl grundigt ud og nyd det smukke, opfriskede resultat.

Tag din hårfarve til næste niveau med Moroccanoil Color Depositing Mask i farven Bordeaux – et unikt produkt, der giver dig mulighed for at udforske nye og spændende udtryk, samtidig med at du plejer og beskytter dit hår. Skab et personligt look, der afspejler din individualitet og selvtillid med denne enestående farvebehandling fra Moroccanoil.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Moroccanoil Color Depositing Mask, Bordeaux, 200 ml.”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.