Tilbud!
,

Moroccanoil Color Complete Protect & Prevent Spray 160 ml

Original price was: 240 kr..Current price is: 166 kr..

Forkæl dit farvede hår med Moroccanoil Color Complete Protect & Prevent Spray. Beskytter og bevarer din farve strålende og levende.

Køb her

Varenummer (SKU): 11063101802368156 Kategorier: ,

Moroccanoil Color Complete Protect & Prevent Spray er den ultimative beskyttelse og pleje til farvet hår. Med sin unikke formel, indeholder denne spray en blanding af antioxidanter og UV-beskyttelse, der hjælper med at forlænge holdbarheden og intensiteten af din hårfarve. Produktet er specielt designet til at forhindre farveudvaskning og beskytte hårets struktur mod skader forårsaget af varme stylingredskaber og solens skadelige stråler.

Den lette konsistens gør det nemt at påføre sprayen jævnt i hele håret uden at tynge det ned. Med Moroccanoil Color Complete Protect & Prevent Spray får dit hår en utrolig glans og blødhed, samtidig med at det forbliver beskyttet mod miljømæssige påvirkninger. Sprayen er velegnet til alle hårtyper, og den kan bruges både på farvet og naturligt hår.

Moroccanoil er kendt for deres luksuriøse produkter baseret på arganolie, der plejer og nærer håret dybt indefra. Med Color Complete Protect & Prevent Spray får du alle fordelene ved arganolie samt den ekstra beskyttelse, dit farvede hår har brug for. Tag din hårfarve til det næste niveau og bevar dens strålende skønhed med Moroccanoil Color Complete Protect & Prevent Spray. Din hårfarve fortjener det bedste, så giv den den optimale pleje og beskyttelse med denne fantastiske spray.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Moroccanoil Color Complete Protect & Prevent Spray 160 ml”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.